Frukost/Lunch/Brunch..
- Lasse väss
- Forumsponsor
- Inlägg: 5504
- Blev medlem: 08 sep 2010, 23:00
- Ort: Mora/Nusnäs, Sverige
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->Direkt från Ducato renoveringen till Fläskytterfilè med "5-svampssås"
och aldeles fantastiska Asparges pärer
Fem olika svampsorter ! Ostronskivling, Champinjoner, Stensopp, Trattisar och Carl-Johan
Redus i fläskfilèns steksky .
En halvliter vispgrädde kokas ned med svampen till det tjocknar :
JA DÅ SÅ
<!-- </EdIndex> --></div>
och aldeles fantastiska Asparges pärer
Fem olika svampsorter ! Ostronskivling, Champinjoner, Stensopp, Trattisar och Carl-Johan
Redus i fläskfilèns steksky .
En halvliter vispgrädde kokas ned med svampen till det tjocknar :
JA DÅ SÅ
<!-- </EdIndex> --></div>
- Lasse väss
- Forumsponsor
- Inlägg: 5504
- Blev medlem: 08 sep 2010, 23:00
- Ort: Mora/Nusnäs, Sverige
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->
Har Blodpudding i kylen, så det blir när som helst <!-- </EdIndex> --></div>
Isterband & dillstuvad potatis är kanongott Och Blodpudding med lingonsylt är ju rena delikatessen56:an skrev:Å ja har varit borta ikväll och ätit ett isterband med dillstuvad potatis så nu kan jag titta på läckerheterna ovan i lugn och ro. Annars är det ett h-e å se såna där bilder när man är hungrig eller ätit blodpudding i tre dagar....
Har Blodpudding i kylen, så det blir när som helst <!-- </EdIndex> --></div>
- Lasse väss
- Forumsponsor
- Inlägg: 5504
- Blev medlem: 08 sep 2010, 23:00
- Ort: Mora/Nusnäs, Sverige
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->
Men hans fru "råkade skvallra" så vi visste hur det låg till och bestämde oss för att låtsas som ingenting och äta med god min...
När vi började äta så väntade han på att vi skulle spotta och fräsa men vi höll masken
(det var faktiskt inte så äckligt som vi hade förväntat oss) <!-- </EdIndex> --></div>
En kompis som fyllde 40 skulle skoja med oss och gjorde en tårta av rå blodpudding med grädde och lingonsylt påLevve skrev:Blodpudding går ju att göra till en höjdare tämligen enkelt.
Bara att lägga i hop skivorna när man steker med ost (gärna med lite fjång i )
å sdan gratinera med grädde i ugn några minuter.
Voila!! Radhusbiff a la Levve.
Men hans fru "råkade skvallra" så vi visste hur det låg till och bestämde oss för att låtsas som ingenting och äta med god min...
När vi började äta så väntade han på att vi skulle spotta och fräsa men vi höll masken
(det var faktiskt inte så äckligt som vi hade förväntat oss) <!-- </EdIndex> --></div>
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->
en gång i forntiden. Vi klädde en vattenfylld kondom med grädde å garnerade med fina fruktbitar mm. Den som höll i tårtkniven å skar första biten kunde inte hålla masken kan jag säga.. Det blev duschen nästa å nya kläder! <!-- </EdIndex> --></div>
He he he... Var själv med å "bakade" en jävla fin tårta till några gamar på jobbetBraxmatte skrev:En kompis som fyllde 40 skulle skoja med oss och gjorde en tårta av rå blodpudding med grädde och lingonsylt påLevve skrev:Blodpudding går ju att göra till en höjdare tämligen enkelt.
Bara att lägga i hop skivorna när man steker med ost (gärna med lite fjång i )
å sdan gratinera med grädde i ugn några minuter.
Voila!! Radhusbiff a la Levve.
Men hans fru "råkade skvallra" så vi visste hur det låg till och bestämde oss för att låtsas som ingenting och äta med god min...
När vi började äta så väntade han på att vi skulle spotta och fräsa men vi höll masken
(det var faktiskt inte så äckligt som vi hade förväntat oss)
en gång i forntiden. Vi klädde en vattenfylld kondom med grädde å garnerade med fina fruktbitar mm. Den som höll i tårtkniven å skar första biten kunde inte hålla masken kan jag säga.. Det blev duschen nästa å nya kläder! <!-- </EdIndex> --></div>
- Lasse väss
- Forumsponsor
- Inlägg: 5504
- Blev medlem: 08 sep 2010, 23:00
- Ort: Mora/Nusnäs, Sverige
- Raketsport
- Site Admin
- Inlägg: 14808
- Blev medlem: 26 nov 2007, 00:00
- Ort: Västra Pengfors, Vännäs
- Kontakt: