Lasse väss skrev:VAD planerar ni för mat till i morgonkväll
Hade beslutsångest tills för en timme sedan, det hängde lite på temperaturen ute ! men det blir milt så :::: och vi kommer att vara hemma..
Helgrillad Oxfilè (Grillad på vanlig kolgrill, ute på altanen) med riktigt hemmagjord pot-gratäng (riktigt smör, vispgrädde, pressad vitlök )
"Smörslungade" sparris-stänger och grillad tomathalva
Ska bara marinera filèn lite, men där har jag inte klurat klart än (vilken marinad)
Glöm inte att sparrisen som du kör i smör måste ha flingsalt och du....
GRÖN sparris som är nyskördad är bättre än den gula slaka modellen.
Hasselbackspotatis ska inte badas i smör utan penslas försiktigt för bästa resultat.
Vill du ha mera tips för lyckad matlagning så är det bara att fråga - kock som jag är. <!-- </EdIndex> --></div>
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->Grön baconinlidad sparris,Hasselbackare och grillade kycklingfileer som marinerats i riktig americansk hickory marinad och till det så blir det en gorgonzolasås med bara grädde ost och en buljongtärning som sjudit i en styv timma...
avnjutes med iskallt mineralvatten...
Gott Nytt...
Med vänlig hälsning, Tofta <!-- </EdIndex> --></div>
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->Här ska töserna äta hummer, men ja äter inget som växer i vattnet så ja ska äta filegryta med nån smördegsbakat potatismos som gratineras med västerbottenost.. Blir säkert bra.... <!-- </EdIndex> --></div>
Halvars skrev:Några burkar Bullens Pilsnerkorv och så ett gäng Pripps Blå.
tror nog jag håller på *Halvars* variant... blir inga stora märkvärdigheter här heller...inte alls nån mening när man bara sitter själv å firar nyår... <!-- </EdIndex> --></div>
fordonsparken består av diverse mopeder Crescent,Monark,Puch och Rex.
Bilar. Saab 96-61, Saab 95-68 och en bruxare Saab 9-3 vector sc- 08...
Lasse väss skrev:VAD planerar ni för mat till i morgonkväll
Hade beslutsångest tills för en timme sedan, det hängde lite på temperaturen ute ! men det blir milt så :::: och vi kommer att vara hemma..
Helgrillad Oxfilè (Grillad på vanlig kolgrill, ute på altanen) med riktigt hemmagjord pot-gratäng (riktigt smör, vispgrädde, pressad vitlök )
"Smörslungade" sparris-stänger och grillad tomathalva
Ska bara marinera filèn lite, men där har jag inte klurat klart än (vilken marinad)
Glöm inte att sparrisen som du kör i smör måste ha flingsalt och du....
GRÖN sparris som är nyskördad är bättre än den gula slaka modellen.
Hasselbackspotatis ska inte badas i smör utan penslas försiktigt för bästa resultat.
Vill du ha mera tips för lyckad matlagning så är det bara att fråga - kock som jag är.
Nä men ser man på..... Grannen kom just på besök <!-- </EdIndex> --></div>
Zündapp 1968 KS50 Super Sport Special
Monarped ombyggd M349F -59
Crescent 1140 Sport -60
Monark med Victoria -60
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->Jo Affe nu har du fel ,skar upp en skaplig bit Gustavskorv efter jag skalat och skivat potatisarna till hasselbacken det är mmmmmmmungott det. <!-- </EdIndex> --></div>
cobra karlsson skrev:Jo Affe nu har du fel ,skar upp en skaplig bit Gustavskorv efter jag skalat och skivat potatisarna till hasselbacken det är mmmmmmmungott det.
Ja Cobra jag har ätit Gustafskorv och den är riktigt god, men för mej är den faktiskt tvåa <!-- </EdIndex> --></div>