Sida 14 av 28
Postat: 29 jul 2012, 20:17
av Lasse väss
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->
Frolzon skrev:Lasse väss skrev:I dag blir det något krypande äckligt med mycket proteiner i

Men dom stilla sig i hett vatten, och NEJ, det är inte ris, dessa är större och mjukare ../quote]
Är det myrägg...


Nä Risoni (Barilla) <!-- </EdIndex> --></div>
Postat: 29 jul 2012, 20:21
av Lasse väss
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->Det är våran båt som ni ser i bakgrunden !!
Srandkrogen i Mora-C (Nyss hemkomna)

<!-- </EdIndex> --></div>
Postat: 29 jul 2012, 20:48
av Patrik
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->

<!-- </EdIndex> --></div>
Postat: 29 jul 2012, 20:57
av fatchance
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->

<!-- </EdIndex> --></div>
Postat: 29 jul 2012, 21:02
av selma
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->
fatchance skrev:
Ruda brax mört

Är dom inte beniga

<!-- </EdIndex> --></div>
Postat: 29 jul 2012, 21:07
av fatchance
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->:D Rökt Öring från Älvdalen (modell mindre) stod på menyn igår, funkade bra ihop med knäckebröd, en kall och lite snus till efterätt!

<!-- </EdIndex> --></div>
Postat: 29 jul 2012, 21:10
av selma
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->
fatchance skrev:
Rökt Öring från Älvdalen (modell mindre) stod på menyn igår, funkade bra ihop med knäckebröd, en kall och lite snus till efterätt!

Ja det lät smaskigare

<!-- </EdIndex> --></div>
Postat: 30 jul 2012, 05:22
av Braxmatte
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->
Det beror på vilken sorts snus det är

<!-- </EdIndex> --></div>
Postat: 20 aug 2012, 10:47
av Patrik
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->Var hos min mörkhårige vän Malte igår em på fika, bullar å saft blev det.
/ P <!-- </EdIndex> --></div>
Postat: 12 sep 2012, 17:10
av Patrik
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->Fick värmt på mitt våffeljärn från Skoglund & Olson Gefle förut:
/ P <!-- </EdIndex> --></div>
Postat: 12 sep 2012, 18:21
av Frolzon
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->Så ska det se ut, nu är Våffelspecialen nära....

<!-- </EdIndex> --></div>
Postat: 12 sep 2012, 19:19
av bjo
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->
Frolzon skrev:Så ska det se ut, nu är Våffelspecialen nära....

En fin bild på Melleruds special vore fin Frolle!

<!-- </EdIndex> --></div>
Postat: 12 sep 2012, 21:30
av Frolzon
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->
bjo skrev:Frolzon skrev:Så ska det se ut, nu är Våffelspecialen nära....

En fin bild på Melleruds special vore fin Frolle!

Absolut, Patrik har ju en bra kamera och dessutom råvarorna...

<!-- </EdIndex> --></div>
Postat: 12 sep 2012, 21:43
av 56:an
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->Våfflor gillar jag och kaffe till är ett måste. Sylt ja men bara lite vispgrädde. Tack för det, ska bli jättegott!!

<!-- </EdIndex> --></div>
Postat: 13 sep 2012, 07:30
av Patrik
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->
Frolzon skrev:bjo skrev:Frolzon skrev:Så ska det se ut, nu är Våffelspecialen nära....

En fin bild på Melleruds special vore fin Frolle!

Absolut, Patrik har ju en bra kamera och dessutom råvarorna...

Ja, vi får väl se om det går å få till någon Våffelspecialbild så småningom, skall nog grädda på fotogenkök nästa gång.
Tänkte jag skulle gjort någon ställning så att jag kunde grädda med blåslampa annars men det har inte blivit av.
Mvh Patrik <!-- </EdIndex> --></div>