Sida 19 av 94
Postat: 13 feb 2013, 16:20
av 56:an
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->
Lasse väss skrev:GOTT är det iallafall

Lika sugen om filén eller biffen består av ihopklistrade bitar av det ena och det andra?
http://www.dn.se/nyheter/politik/sverige-rostade-ja-till-kottklister <!-- </EdIndex> --></div>
Postat: 13 feb 2013, 16:25
av alf-johan
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->Man kan undra varifrån hästarna till Gustafskorven kommer , men gott är det i alla fall

<!-- </EdIndex> --></div>
Postat: 13 feb 2013, 17:34
av Lasse väss
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->
Skiter jag fullständigt i

Föresten så ser jag på köttet vad det är för något

<!-- </EdIndex> --></div>
Postat: 13 feb 2013, 17:36
av Lasse väss
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->
alf-johan skrev:Man kan undra varifrån hästarna till Gustafskorven kommer , men gott är det i alla fall

Inte fån oss

Lena räknar alla hon målar

<!-- </EdIndex> --></div>
Postat: 13 feb 2013, 17:38
av Levve
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->Håller med Lasse! Man kan förfaan inte leva på riven potatis å lingonsylt...
Själv äter jag FLÄSK å löksås just nu från äkta grisarsle! <!-- </EdIndex> --></div>
Postat: 13 feb 2013, 17:44
av 56:an
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->Det gör inte jag. Jag får avsmak istället. Det är nåt onaturligt äckligt dom håller på med...
I måndags kväll var jag borta och åt köttfärslimpa med potatismos. Moset var jättegott hemlagat

Köttfärslimpan var god den också men vad vet man kanske nån gammal häst med på ett hörn där..
I går gjorde jag raggor det kan jag nästan i sömnen nu men i kväll tänkte jag prova något nytt...
Varför inte pannkakor med sylt?
Jag har aldrig stekt pannkakor vad jag kan minnas men det borde jag fixa...
Återkommer om detta!

<!-- </EdIndex> --></div>
Postat: 13 feb 2013, 18:00
av Puchen
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->Ett bra pannkaksrecept för tunnisar som jag använder
1 liter Mjölk gärna 3%, 5 dl mjöl, 6 ägg, en gnutta socker, lite salt och smält smör.
Ägg o socker rörs ihop, i med mjölken, rör ihop, vispa ner mjölet, smält en godtycklig smörbit OBS använd ÄKTA smör inget margarinskit, rör ner i smeten tillsammans med lite salt, nu äre ba å steka å et ve andakt
Brukar köra på c:a 3/5 fart på spisen i en gjutjärnspanna å liite smör före smeten pytsas i, blir klart bäst så. <!-- </EdIndex> --></div>
Postat: 13 feb 2013, 18:13
av 56:an
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->Tusen tack Puchen nu slapp jag googla
Ursäkta mig Lasse Väss men jag har en misstänksam inställning till industri och mat och så är jag ingen köttälskare heller även om jag äter det. Men det är mer jag undrar över hur blir äggen från en höna som aldrig sett dagens ljus?
Jag pratade med en kille nyss om det här med hästarna och dom kan ju också vara fullproppade med dopningsmedel och mediciner som stannar kvar i köttet vi äter hur bra är det? <!-- </EdIndex> --></div>
Postat: 13 feb 2013, 19:30
av cobra karlsson
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->sjömansbiff idag bra jävla gott det med såklart 1 norrlands i <!-- </EdIndex> --></div>
Postat: 13 feb 2013, 19:50
av Lasse väss
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->
56:an skrev:Tusen tack Puchen nu slapp jag googla
Ursäkta mig Lasse Väss men jag har en misstänksam inställning till industri och mat och så är jag ingen köttälskare heller även om jag äter det. Men det är mer jag undrar över hur blir äggen från en höna som aldrig sett dagens ljus?
Jag pratade med en kille nyss om det här med hästarna och dom kan ju också vara
fullproppade med dopningsmedel och mediciner som stannar kvar i köttet vi äter hur bra är det?

Det är för det jag orkar fixa med att möjligt x3 och hela tiden

<!-- </EdIndex> --></div>
Postat: 13 feb 2013, 20:12
av Lasse väss
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->Okey då ! Kvällens LCHF mat : Bryner på Savojkol i smör, toppar med 3dl vispgrädde, kryddar med salt vitpeppar och TikiMasala , låter det koka ihop 15 min.
Till det smörstekt Lax (Citronmarinerad)
Förrätt: Avokado med Youghurt/ Lime / Pepparrot, tomat och lite salt
Savojkol :
Och färdigt !

<!-- </EdIndex> --></div>
Postat: 13 feb 2013, 21:17
av 56:an
.......
Postat: 13 feb 2013, 21:50
av 56:an
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->Nu står smeten och sväller spännande det här....
http://www.pannkakor.se/pannkakstips <!-- </EdIndex> --></div>
Postat: 14 feb 2013, 00:12
av 56:an
............
Postat: 14 feb 2013, 08:03
av Lasse väss
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->Absolut "Lovley" 56:an

Det tar sig med Kockeriet
Stekt Strömming tycker jag blir godare om man lägger dubbla fileêr med skinnsidan ut och mycket hackad dill i mellan
Vänd dom i en blandning av rågmjöl, vetemjöl och salt

<!-- </EdIndex> --></div>