Sida 34 av 94
Postat: 09 sep 2013, 20:13
av Raketsport
Rester bestående av pasta med ädelostsås, färska champinjoner, lök och paprika.
Postat: 09 sep 2013, 22:57
av 56:an
.....
Postat: 10 sep 2013, 00:14
av Raketsport
56:an skrev:Raketsport skrev: ädelostsås,
tål jag bara inte
Det är egentligen rätt lustigt för jag har precis ätit några bitar rundknäckebröd med smör och Kvilbille gräddädelost. Den gillar jag och har gjort sen jag var liten men just grädd- tror jag inte fanns då. Det fanns bara en sort då vad jag minns.
Kollar man i affärn idag finns det hur många sorters grönmögelostar som helst och det är nog sån ost dom har i såser. Jag tror den är mycket starkare. Den jag har på smörgåsen är mildare och har mer saltsmak.
Det var just kvibille gräddädelost jag använt. Den är god till matlagning och såser.
Postat: 10 sep 2013, 00:40
av 56:an
hmm....

Då måste jag ju gilla den ädelostsåsen då

Postat: 10 sep 2013, 18:49
av cobra karlsson
Sjömansbiff blev det idag Mumma det !
Postat: 10 sep 2013, 18:54
av Mange
En tallrik brännvin å en sup ..mungott

Postat: 10 sep 2013, 21:08
av pangerva
En whisky eller kanske två

måste gardera mig mot hustruns förkylning och halsont.

Postat: 13 sep 2013, 20:18
av cobra karlsson
Hasselback och rostas mungott de med
Postat: 16 sep 2013, 20:50
av Lasse väss
Favo i repris

Gräddkokad Savojkål med vitlök, paprika och chili
Den i särklass godaste LCHF rätten

Postat: 16 sep 2013, 20:54
av 56:an
Är det efterrätten som står upp i vänstra hörnet på bilden?

Postat: 16 sep 2013, 21:01
av Lasse väss
56:an skrev:Är det efterrätten som står upp i vänstra hörnet på bilden?


Postat: 17 sep 2013, 20:34
av Patrik
/ P
Postat: 18 sep 2013, 00:45
av Raketsport
Surt sa räven...
Postat: 18 sep 2013, 01:55
av 56:an
surt sa räven om lingonen

Postat: 25 sep 2013, 19:41
av Puchen
Moussaka, med Zucchini istället för potatis. Riktigt god LCHF-rätt
Gör en såsig köttfärssås som du själv tycker om den å häll upp i form, skiva tomater och zucchini, mjuka upp zucchinin i stekpannan ett par minuter, på med den och tomaterna, riv över ost (I detta fall blev det Västerbottensost och greve)
In i ugnen en stund så osten får färg på c:a 200 grader.
Uploaded with
ImageShack.us