Lasse väss skrev:BAK-KAOS i köket nu, så till kvällmat bler det BRÖD och åter BRÖD
Fem fruntimmer i mitt kök Kacklar, spelar dragspel, tvärflöjt, dricker vin, kacklar ännu mer, bakar "Stikku" och "Läffso" (Pääronbulla) På Svenska : Tunnbröd innehållande pressad potatis)
Kompis utklädd till Lilla-Fridolfs Selma
En till bakerska....
Och här i ett hörn får jag sitta instängd med mina moppededer å grejor
Men lite "Hi-Tec" finns det i bakningen Dessa kavlar (Tre st) innehåller äkta SKF-kappslade kullager för livsmedels-bruk
Nyss tagen bild på dårarna Mönstret på tröjan blev direkt mönsterskyddat på brittaidalarna.se så kommer nog att finnas på makknaden om ett år
fem fruntimmer sa du Lasse... sätt dig i säkerhet medans du kan... såg ju dessutom brödkavlar där..livsfarligt....!!.... <!-- </EdIndex> --></div>
fordonsparken består av diverse mopeder Crescent,Monark,Puch och Rex.
Bilar. Saab 96-61, Saab 95-68 och en bruxare Saab 9-3 vector sc- 08...
Lasse väss skrev:BAK-KAOS i köket nu, så till kvällmat bler det BRÖD och åter BRÖD
Fem fruntimmer i mitt kök Kacklar, spelar dragspel, tvärflöjt, dricker vin, kacklar ännu mer, bakar "Stikku" och "Läffso" (Pääronbulla) På Svenska : Tunnbröd innehållande pressad potatis)
fem fruntimmer sa du Lasse... sätt dig i säkerhet medans du kan... såg ju dessutom brödkavlar där..livsfarligt....!!....
F.n ... kommer ju ingenstans, är inträngd i ett hörn <!-- </EdIndex> --></div>
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->Fina bilder Lasse man kan tro lyckan bor i ditt hus. Jag blev förstummad när jag såg bilderna och kan inte annat än... ja, det känns som glädjen spreds ända hit <!-- </EdIndex> --></div>
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->Nyss tagen bild på dårarna Mönstret på tröjan blev direkt mönsterskyddat på brittaidalarna.se så kommer nog att finnas på makknaden om ett år
Heja dårarna...
Påminde mig lite om att man bör tvätta bilen om man är på turne...
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->Just nu (kl 23.30) går det för högtyck här i köket Lena har jobbat till för en ½timme sedan, jag han i allafall göra en stor skinka och griljera den, en stoor Jansson, koka 18 ägg, brysselkål, skala och lägga i vatten 20 potatisar, + en massa mer förberedelse, och nu håller vi på med svamstuvning (Gula och Champ) är också snart färdiga med "Brunkål" (Varbergs recept)
Det är varm i köket ...JA.... <!-- </EdIndex> --></div>
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->Ni verkar ha energi så sprutar över, jag skulle inte klara allt det där och allra helst inte fira jul dagen efter... Skulle bara sova hela dagen.... <!-- </EdIndex> --></div>
56:an skrev:Ni verkar ha energi så sprutar över, jag skulle inte klara allt det där och allra helst inte fira jul dagen efter... Skulle bara sova hela dagen....
Ska vi ta flyget ner i morgon och hämta dig (Om det går något flyg )
Vi blir i allafall minst tre moppedister här <!-- </EdIndex> --></div>
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->Det var snällt men kan inte det är en krog på stan som bjuder krakar och andra gratis varje julafton på det som blev över från julbordet...
Det är förrätt (kalltallrik), varmtallrik och någon efterrät.
Kalltallriken vet jag inte... , varmtallriken jaaa , efterrätten njet om det är ris a la malta , jaaaa om det är ostkaka <!-- </EdIndex> --></div>
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->Värmer upp lite inför i morgon ! I kväll, fiskgratäng med hantverksgjord dill/ lime sås, Potatismos: pressat och vispat med kärlek, och en gnutta vitlök i .
Utskurna Laxfileèr ... Tror detta kan bli gott