<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->ja, just det, jag är vegetarian också, så käkar ju inte kött, i stora mängder. så jag fixade ihop en smörgåstårta... <!-- </EdIndex> --></div>
Pop skrev:ja, just det, jag är vegetarian också, så käkar ju inte kött, i stora mängder. så jag fixade ihop en smörgåstårta...
Jäklar vad gott med smörgåstårta!
Vi brukar göra en Italiensk smörgåstårta med creme fraiche, färskost med vitlök, mozzarella, soltorkade och färska tomater, pesto, oliver, basilika, ruccola, samt paramakinka och salami. Den ska du absolut testa! Man kan lätt hoppa över köttet på den utan att den tappar smaken. <!-- </EdIndex> --></div>
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->Om ni inte provat Felix Gulaschsoppa på burk ska ni göra det.
Kryddstark och supergod. Snabblagat dessutom.
Ta lite knäckebröd med ost till så räcker det som middag eller lunch.
Mmmmmmmmmmmmm gott <!-- </EdIndex> --></div>
Zündapp 1968 KS50 Super Sport Special
Monarped ombyggd M349F -59
Crescent 1140 Sport -60
Monark med Victoria -60
<div class=KonaBody><!-- <EdIndex> -->fan den skulle man testa..åsså med ostsmörgås m. västerbottens ost som tilltugg.. Zappa du bor väl i närheten av den magiska osten <!-- </EdIndex> --></div>
pangerva skrev:Om ni inte provat Felix Gulaschsoppa på burk ska ni göra det.
Kryddstark och supergod. Snabblagat dessutom.
Ta lite knäckebröd med ost till så räcker det som middag eller lunch.
Mmmmmmmmmmmmm gott
Det står alltid ett par såna burkar i skafferiet hemma
Men jag föredrar en skiva skogaholm med ost som tilltugg <!-- </EdIndex> --></div>
pangerva skrev:Om ni inte provat Felix Gulaschsoppa på burk ska ni göra det.
Kryddstark och supergod. Snabblagat dessutom.
Ta lite knäckebröd med ost till så räcker det som middag eller lunch.
Mmmmmmmmmmmmm gott
Det står alltid ett par såna burkar i skafferiet hemma
Men jag föredrar en skiva skogaholm med ost som tilltugg
Pågenbröd går också bra.
Annars är Lingongrova gott.
Eller varför inte Chiabattabröd eller surdegsbröd med ganska hård utsida med gott tuggmotstånd.
Ost på gäller i alla lägen <!-- </EdIndex> --></div>
Zündapp 1968 KS50 Super Sport Special
Monarped ombyggd M349F -59
Crescent 1140 Sport -60
Monark med Victoria -60
dr.novolette skrev:.. Zappa du bor väl i närheten av den magiska osten
Jodå, 2 mil men det är ju ett Lager, lite provsmakning , det är ju i Burträsk... (5 mil)
Efter tre dagar i saltlake körs osten till ett lager i Ånäset mellan Umeå och Skellefteå där osten får vila i 18 graders värme under 18 dagar för att torka till den första vaxningen. Under dessa 18 dagar vänds osten varje morgon. Efter vaxningen flyttas osten till ett mognadslager där temperaturen är 12 grader och luften har en luftfuktighet på 50 procent. Under lagringen kontrolleras ostarna och betygsätts på en betygsskala mellan 1 och 5. Ostar som bedöms som ettor säljs till livsmedelsindustrin, övriga ostar, 90 procent, blir runmärkta, ett kvalitetsmärke inom branschen. Efter tolv månaders lagring säljs osten till grossist. <!-- </EdIndex> --></div>