Levve skrev:Ta en Billys pan-pizza (helst den gula) släng in i micron på full
ribba i 3 min. Klart! -Så gott,så enkelt


*tvingade* min pappa att göra denna grytaAmstaff_Loco skrev:Då de finns alla möjliga åldrar på forumet å där folk bor i hela vårt avlånga land så finns det säkert massa goa mat recept som folk har snappat upp genom åren, Jag startar denna tråden för att få lite ny "krydda" på vardagen, så va inte rädda för att dela med er av era "hemliga" recept![]()
Här följer ett recept som vi i familjen tycker väldigt mycket om:
4 Kycklingfiléer
1 pkt Bacon
1 Purjolök
2 Vitlöksklyftor
1 litet pkt Philadelphiaost
2 msk chillisås
3 dl grädde
Riven ost
1½ dl vitt vin
Linda bacon runt kycklingfiléerna, Salta och peppra och bryn.
Klipp resten av baconet, stek även ner purjolöken och pressa ner vitlök.
Slå på grädden, vin och chilisås och låt koka upp.
Lägg i Philadelphiaosten och rör om tills den smält.
Häll i en ungssäker form och lägg även i de baconlindade filéerna.
Strö över riven ost och grädda ca 30 min i 225 grader.
Servera gärna med nykokt ris.
Smaklig måltid!
påminner mig om min polare när vi gick på kockskolan i Umeå..Braxmatte skrev:Ska det vara snabbmat så är fiskpinnar och mös minfavorit
lägg fiskpinnarna i brödrosten , undertiden gör du pulvermos på varmvatten ...
När jag lagat den där så ska jag också lägga upp på en blå Höganästallrik och se om det ser lika bra ut. Våra tallrikar är dock mer slitna... <!-- </EdIndex> --></div>Braxmatte skrev:Jaha då har våran familj också testat Amstaffs
Det var nog inte sista gången
(Bättre än mina snabbfiskpinnar i brödrosten)